top of page
  • Writer's pictureNFTR

Stor interesse for lederstillingen i Næringsforeningen

Sist uke gikk søknadsfristen på stillingen som leder i Næringsforeningen ut. Nå starter jobben med å finne den beste kandidaten.



Geir Håvard Hanssen, Styreleder Næringsforeningen i Tromsøregionen

- Det er stor interesse for lederjobben i Næringsforeningen. 20 personer har sendt oss søknad, og vi går videre til første intervju med hele åtte meget godt kvalifiserte søkere, sier styreleder Geir Håvard Hanssen i Næringsforeningen.


Mange dyktige kandidater

Styret i Næringsforeningen i Tromsøregionen har satt ned et ansettelsesutvalg bestående av styreleder Geir Håvard Hanssen, nestleder Harriet Willassen og styremedlemmene Cicilie Stormo Mathisen og Christian Hjort. Når rekrutteringsprosessen er avslutte skal utvalget gi sin innstilling til styret i foreningen.


- Næringsforeningen har en sterk posisjon som representant for næringslivet i Tromsøregionen. Det gode arbeidet som er gjort de siste årene har bidratt til at det er stor interesse for denne lederrollen. Det er mange dyktige kandidater som har søkt stillingen og alt tyder på at vi skal finne en god leder, sier Hanssen.


Lagspiller

Næringsforeningen i Tromsøregionen har i dag fem ansatte, i tillegg til stillingen som adm.dir. Foreningen har som visjon at vi skal være best på næringsutvikling – sammen med våre medlemmer og andre samarbeidspartnere vår region. Den nye lederen får i oppgave å ta næringslivet i Tromsøregionen et steg videre.


- Jobben som leder for næringsforeningen krever en rekke kvaliteter. Styret vil likevel legge stor vekt på at den nye lederen skal være en god lagspiller som evner å bygge et sterkt NFTR. Medarbeiderne i foreningen og de mange medlemsbedriftene vi har er svært viktig for oss. Å fortsette arbeidet med å bygge det interne laget og levere resultater for medlemmene er viktig, sier Hanssen.

Konsituert leder

Adm.dir. Trude Nilsen går over i ny lederjobb 1. oktober. Fram til ny adm.dir. er på plass vil styret konstituere en midlertidig leder for foreningen.


Cato Hakvåg, konstituert leder fra 1.oktober


- Styret har tilbudt salg- og medlemsansvarlig Cato Hakvåg rollen som konstituert leder for NFTR fra 1. oktober 2024 inntil ny leder er på plass. Cato har takket ja til dette, noe styret setter stor pris på, sier Hanssen.










180-års jubileum

Ansettelsesutvalget skal bruke de neste ukene på å beslutte hvem som skal tilbys den spennende lederstillingen. Det er fortsatt for tidlig å si når den nye lederen kan være på plass, men styret har et mål de ønsker å nå.


- Næringsforeningen i Tromsøregionen er en ærverdig forening med lange tradisjoner. Fredag 18. oktober arrangerer vi Mulighetskonferanse og feirer 180-års jubileum for NFTR med stor galla i Rødbanken. På denne festen håper vi å kunne presentere den nye lederen for våre medlemmer, sier Hanssen.




Yorumlar


bottom of page