Medlemsnyhet

Signal tar grep i Tromsø

Signal og Næringsforeningen har på mange måter samme engasjementet – å skape og bidra til næringsutvikling i Nord. For å løse dette må man være lokal og nær. Dermed ble Signals avdeling Tromsø et faktum.
Tirsdag, 5 april, 2016 - 17:40

Under etableringen i Tromsø var det viktig å søke en god møteplass hvor man kunne treffes og sikre seg et godt nettverk, valget var selvfølgelig Næringsforeningen.

- Etter vår etablering i Tromsø har vi satset på bedriftsmarkedet og boligsammenslutninger, nå er det besluttet at vi også skal bevege oss over mot å satse mot villasegmentet, forteller avdelingsleder Mats Warvik.

Hvor mange og hvilket villaområde vi skal satse i er under planlegging i disse dager.

Vi håper at Tromsøs befolkning tar godt imot oss når vi kommer og tilbyr Altibox, som vi anser som «Rolls-Roycen» innenfor tv, internett og telefoni levert på fiber, sier Warvik.

Videre skal vi fortsatt satse mot boligsammenslutninger og ikke minst bedriftsmarkedet, to viktige segmenter innenfor vår satsing.

Når det gjelder bedriftssatsingen så er vi arrangør av Nord-Norges telekonferanse Telestormen i Bodø. Dette er et kjempeflott arrangement hvor du kan bli kjent med oss.

Nærhet som styrke

Signal Bredbånd har hatt en formidabel vekst de siste ti årene, fra en omsetning på 22 mill. kroner i 2006, til budsjett på 212 mill. kroner i 2016. Som nordnorsk bredbåndsleverandør har vi bygget vår identitet på at Alle burde ha en nordlending.

Lokal tilstedeværelse og identitet er viktig for oss, så våre kunder kan alltid være trygge på at vi er i stand til å gi den beste kundeservicen. Signal har sammen med Altibox hatt Norges mest fornøyde TV- og bredbåndskunder i seks år på rad ifølge Epsi - det er en tillitserklæring som gir oss energi til å bli enda bedre.

Vi har tro på at de bedriftene som velger å skape verdier i sitt nærområde bygger kompetanse, bidrar til næringsutvikling lokalt og kjenner kundene, vil lykkes over tid. De siste tiårene har det vært en sentraliseringstrend i nord, men vi ønsker å bygge og vokse lokalt.

Vi vil jobbe for det lokale næringslivet, og som Nord-Norges største fiberleverandør kjenner vi godt til forholdene i regionen. Vi vet at raske og stabile kommunikasjonsløsninger er avgjørende for å drive lokal, regional og global næringsvirksomhet i dag og i fremtiden.

Fakta:

Signal Bredbånd AS

  • Bygger og drifter fibernett og leverer bredbåndstjenester i Nordland, Troms og Finnmark
  • Nord-Norges største leverandør av innholds- og kommunikasjonstjenester på fiber
  • Har 51 ansatte, fordelt på avdelinger i Bodø, Fauske, Mo i Rana, (Narvik) og Tromsø.
  • Eies av Lyse Energi AS. Er en del av Altibox-partnerskapet.
  • Hadde i 2015 en omsetning på 187 mill.

Vi tar GREP hver dag med våre verdier:

Grensesprengende
Vi tør og vil. Innovasjon og fiber er viktig for oss.

Respekt
Vi skal forstå kundene, og kundene skal forstå oss.

Entusiastisk
Vi er fleksible og positive.

Profesjonell
Vi har høy kompetanse og moral.

Emneord: 
17. april arrangerer vi et seminar hvor vi setter fokus på digitalisering og går nærmere inn på hva det å digitalisere kan bety for bedriften.
Mandag, 19 mars, 2018 - 08:15
Økonomilederforumet vårt har vært arrangert i mange år og er et populært møtested for de i underkant 20 medlemmene vi har, som nå åpner opp for å ta i mot flere.
Mandag, 29 januar, 2018 - 14:19
Femte april arrangerer Lean Communications i samarbeid med Næringsforeningen et maratonkurs i Lean Six Sigma - Gult belte.
Tirsdag, 27 februar, 2018 - 11:06
Som deltaker i Lederforumet vil du få faglig påfyll, inspirasjon og motivasjon til å utvikle din lederrolle. Du blir en del av et tverrfaglig nettverk der utgangspunktet for møtene er erfaringsutveksling og relasjonsbygging.
Mandag, 29 januar, 2018 - 15:11
Havbruksnæringen bidrar med betydelige verdier i Troms fylke. I 2015 kjøpte havbruksnæringen varer og tjenester for 5,4 milliarder kroner. Av disse innkjøpene gikk 2,3 milliarder kroner til bedrifter i Troms.
Fredag, 12 januar, 2018 - 06:00
Brasil, som tidligere ikke har tillatt reisende å importere varer med carnet, har nå snudd i saken. Så alle reisende som har behov for deklarere varer kan nå også gjøre det på reiser til Brasil.
Onsdag, 6 desember, 2017 - 11:12
Ringvirkningsanalysen - fiskeri for Troms Fylke 2017 er lansert og nedenfor kan du laste ned hele rapporten.
Mandag, 27 november, 2017 - 12:23
Vi ønsket å finne ut hvor mange milliarder kommunen tjener på fiskeri og havbruk og bestilte, sammen med Troms fylkeskommune, en ringvirkningsanalyse fra Nofima, som skulle finne nøyaktige tallene. I går lanserte vi analysen om fiskeri på årsmøtet til Fiskebåt Nord, som bl.a. viser at den fangstbaserte fiskerinæringen i Troms sysselsatte rundt 2.000 personer og bidro med 346 millioner kroner i skatt i 2015. Og at sjømaten vi fanger skaper betydelige ringvirkninger for fiskerihavna Tromsø og kystsamfunnene på yttersida. 
Fredag, 24 november, 2017 - 09:48
En ny undersøkelse om digitalisering, utført av Næringsforeningen i Tromsøregionen i samarbeid med IT-spesialisten Atea, avslører at 25 prosent av våre medlemsbedrifter ikke opplever at deres arbeidsplass har tatt tilstrekkelige grep for å imøtekomme EUs nye personvernforordning.
Fredag, 3 november, 2017 - 13:59
Nyhet
Trude Nilsen (39) er ansatt som ny direktør i Næringsforeningen i Tromsøregionen, hun begynner i stillingen 1. januar 2018. Trude vil bli Næringsforeningens ansikt og stemme utad,  og skal lede foreningens administrasjon som nå teller tre årsverk. Næringsforeningen representerer 850 bedrifter i Tromsøregionen og er den fjerde største næringsforeningen i Norge.
Tirsdag, 3 oktober, 2017 - 13:00
Nyhet
Næringsforeningen i Tromsø-regionen har ansatt Marianne Saus som administrativ leder, og Siren Somby som administrasjonsmedarbeider. De vil lede og bemanne Næringsforeningens kontor fremover. Engasjementene er midlertidig i påvente av tiltredelse av ny direktør.
Tirsdag, 19 september, 2017 - 13:12
Fag
Mulighetene har blitt mange ved annonsering av jobbmuligheter. Hvilke muligheter finnes og hvilke annonseplattformer bør din bedrift benytte?
Tirsdag, 27 juni, 2017 - 15:49
Fag
Det fysiske arbeidsmiljøet er en viktig premissgiver for et godt arbeidsmiljø. Hvordan vi som medmennesker og kollegaer snakker og samarbeider med hverandre, farges av hvordan det fysiske arbeidsmiljøet er utformet.
Onsdag, 21 juni, 2017 - 10:16
Nytt om navn
Direktør i Næringsforeningen, Nils Kristian Sørheim Nilsen tiltrer stillingen som direktør ved Nord-Norges Europakontor i Brüssel. Han starter i jobben 1. oktober.
Onsdag, 5 juli, 2017 - 13:51
Debatt
Vi har ikke har råd eller tid til å bedrive tullete synsing rundt utbyggingsprosjekter som åpenbart kan bidra til å lette en vanskelig boligsituasjon i byen.
Onsdag, 21 juni, 2017 - 09:55
Debatt
Vi må handle raskt for å unngå at næringslivet- og utviklingen stopper opp – bokstavelig talt.
Onsdag, 21 juni, 2017 - 09:11
Medlemsnyhet
Fredag, 24 februar, 2017 - 12:04
Nyhet
Nå inviteres næringslivet i Tromsø til å komme med innspill til hvordan Tromsø skal utvikles som Arktisk Hovedstad.
Tirsdag, 30 mai, 2017 - 10:16
Nyhet
- Du går glipp av utrolig mye spennende viss du som nordmann ikke har besøkt Nord-Norge, sier Mikele Capoferro fra Asker.
Onsdag, 13 juli, 2016 - 18:47