Medlemsnyhet

Mystore.no inngår SMB Premier Partnerskap med Google

Norges største plattformleverandør innen e-handel kan stolt meddele at Google nå innleder et strategisk partnerskap med Mystore.no som Google Premier SMB Partner.
Fredag, 8 april, 2016 - 13:47

- Utnevnelsen henger svært høyt for Mystore.no. Det er kun en håndfull andre selskap i hele Skandinavia som er Google Premier SMB Partner.  Mystore.no er den første e-handelspartneren i Norden som har fått denne prestisjefylte betegnelsen fra Google, sier Rudi Thomassen, Chief Commercial Officer i Mystore.no i en pressemelding.

De digitale markedsførerne hos Mystore.no, ledet av Gustav Öman, har det siste året jobbet kontinuerlig med å heve kundenes markedsføring. Som Google Premier SMB Partner er Mystore.no nå effektivt rustet til å benytte seg av teknologi og markedsføringsverktøy fra Google på et helt nytt nivå. Dermed kan Mystore.no hjelpe butikker enda bedre med å øke deres rekkevidde og trafikk gjennom en av de desidert viktigste markedsføringskanalene på nett.

- Mystore.no sitt strategiske partnerskap med Google passer perfekt med Mystore.no sin visjon om å gjøre handel enklere. Vi leverer ikke bare butikkløsninger – vi hjelper også våre kunder å lykkes på nett. Vi stiller stadig tøffere krav til oss selv, og samarbeidet med Google gir oss ytterligere tyngde i forhold til å drive riktig trafikk til våre nettbutikker, som igjen gjør at konsumentene enklere finner det de er på jakt etter, uttaler Thomassen i pressemeldingen.

- Nordiske forbrukere er blant de mest internettkyndige i verden. Derfor er det svært viktig at små og mellomstore bedrifter i Norden kan oppfylle behovene til kundene sine på nettet på en effektiv måte. Partnerne vi samarbeider med, spiller en avgjørende rolle når vi skal hjelpe små og mellomstore bedrifter i Norden med å oppnå nettopp dette. sier Jonas Hernlund, Head of Channel Sales/Partnerships i Google i pressemeldingen.

Om Mystore

Mystore.no er Norges største plattformleverandør innenfor e-handelsbransjen og håndterer ordrer for flere milliarder norske kroner for over 1500 nettbutikker. I tillegg til å drive med netthandel leverer selskapet også skybaserte kassasystemer.

Mystore.no ble etablert i 2006 og har de siste 10 årene utelukkende jobbet med e-handel og tjenester relatert til dette. Mystore.no lager fleksible og skalerbare netthandelsløsninger som passer like godt til små gründere som til store konsern. Mystore.no´s mål er å gjøre handel enkelt og hjelpe kunder å selge sine produkter og oppnå suksess. Mystore.no er i dag nærmere 30 ansatte fordelt på hovedkontoret i Tromsø, samt Oslo, Fredrikstad og Serbia.

Vinner av årets leverandør 2015

Mystore.no ble vinneren av Årets leverandør i 2015 og tok prisen foran sterke og solide merkevarer som Bring, Klarna og Dibs.

Juryen omtalte vinneren slik:
– Vinneren har vist at e-handel ikke bare er noe for bedrifter i Oslo-området. Fra sine kontorer i Tromsø driver de Norges største e-handelsplattform med over 1500 nettbutikker på kundelisten. Selskapet vokser ikke bare raskt, men de har et veldig godt omdømme i Norge. I avstemningen fikk de klart best tilfredshetsscore og meget god oppslutning.

Kontaktperson:
Rudi Thomassen, Chief Commercial Officer, Mystore.no
Epost: rudi@mystore.no
Telefon: +47 91595678
www.mystore.no

Emneord: 
Tags: 
Siste frist for å bestille gavekort før jul fra Næringsforeningen er 21. desember kl 12.00.
Onsdag, 13 desember, 2017 - 15:25
Brasil, som tidligere ikke har tillatt reisende å importere varer med carnet, har nå snudd i saken. Så alle reisende som har behov for deklarere varer kan nå også gjøre det på reiser til Brasil.
Onsdag, 6 desember, 2017 - 11:12
Ringvirkningsanalysen - fiskeri for Troms Fylke 2017 er lansert og nedenfor kan du laste ned hele rapporten.
Mandag, 27 november, 2017 - 12:23
Vi ønsket å finne ut hvor mange milliarder kommunen tjener på fiskeri og havbruk og bestilte, sammen med Troms fylkeskommune, en ringvirkningsanalyse fra Nofima, som skulle finne nøyaktige tallene. I går lanserte vi analysen om fiskeri på årsmøtet til Fiskebåt Nord, som bl.a. viser at den fangstbaserte fiskerinæringen i Troms sysselsatte rundt 2.000 personer og bidro med 346 millioner kroner i skatt i 2015. Og at sjømaten vi fanger skaper betydelige ringvirkninger for fiskerihavna Tromsø og kystsamfunnene på yttersida. 
Fredag, 24 november, 2017 - 09:48
En ny undersøkelse om digitalisering, utført av Næringsforeningen i Tromsøregionen i samarbeid med IT-spesialisten Atea, avslører at 25 prosent av våre medlemsbedrifter ikke opplever at deres arbeidsplass har tatt tilstrekkelige grep for å imøtekomme EUs nye personvernforordning.
Fredag, 3 november, 2017 - 13:59
Nyhet
Trude Nilsen (39) er ansatt som ny direktør i Næringsforeningen i Tromsøregionen, hun begynner i stillingen 1. januar 2018. Trude vil bli Næringsforeningens ansikt og stemme utad,  og skal lede foreningens administrasjon som nå teller tre årsverk. Næringsforeningen representerer 850 bedrifter i Tromsøregionen og er den fjerde største næringsforeningen i Norge.
Tirsdag, 3 oktober, 2017 - 13:00
Nyhet
Næringsforeningen i Tromsø-regionen har ansatt Marianne Saus som administrativ leder, og Siren Somby som administrasjonsmedarbeider. De vil lede og bemanne Næringsforeningens kontor fremover. Engasjementene er midlertidig i påvente av tiltredelse av ny direktør.
Tirsdag, 19 september, 2017 - 13:12
Fag
Mulighetene har blitt mange ved annonsering av jobbmuligheter. Hvilke muligheter finnes og hvilke annonseplattformer bør din bedrift benytte?
Tirsdag, 27 juni, 2017 - 15:49
Fag
Det fysiske arbeidsmiljøet er en viktig premissgiver for et godt arbeidsmiljø. Hvordan vi som medmennesker og kollegaer snakker og samarbeider med hverandre, farges av hvordan det fysiske arbeidsmiljøet er utformet.
Onsdag, 21 juni, 2017 - 10:16
Nytt om navn
Direktør i Næringsforeningen, Nils Kristian Sørheim Nilsen tiltrer stillingen som direktør ved Nord-Norges Europakontor i Brüssel. Han starter i jobben 1. oktober.
Onsdag, 5 juli, 2017 - 13:51
Debatt
Vi har ikke har råd eller tid til å bedrive tullete synsing rundt utbyggingsprosjekter som åpenbart kan bidra til å lette en vanskelig boligsituasjon i byen.
Onsdag, 21 juni, 2017 - 09:55
Debatt
Vi må handle raskt for å unngå at næringslivet- og utviklingen stopper opp – bokstavelig talt.
Onsdag, 21 juni, 2017 - 09:11
Medlemsnyhet
Fredag, 24 februar, 2017 - 12:04
Nyhet
Nå inviteres næringslivet i Tromsø til å komme med innspill til hvordan Tromsø skal utvikles som Arktisk Hovedstad.
Tirsdag, 30 mai, 2017 - 10:16
Nyhet
- Du går glipp av utrolig mye spennende viss du som nordmann ikke har besøkt Nord-Norge, sier Mikele Capoferro fra Asker.
Onsdag, 13 juli, 2016 - 18:47