Lederforum

21nov
Tirsdag, 21 november, 2017 - 11:30 til 15:30

Bli en del av Lederforumet!

Som en del av Lederforumet vil du få faglig påfyll, inspirasjon og motivasjon til å utvikle din lederrolle. Du blir en del av et tverrfaglig nettverk der utgangspunktet for møtene er erfaringsutveksling og relasjonsbygging. Lederforumet skal skape en arena for lederutvikling med hovedvekt på faglig og sosialt utbytte. Lederforumet er initiert og drevet som et samarbeid mellom Næringsforeningen i Tromsøregionen og Norinnova. Det faglige innholdet blir foreslått av en programkomité bestående av forumets medlemmer.

Lederforumet i 2017

Som deltaker i Lederforumet får du fire årlige samlinger, inkludert én sosial sammenkomst. Det vil også bli tilrettelagt for fordypningsprogrammer med ulike ledelsesrelaterte tema.

Årets faglige program er utviklet i samarbeid med Nord-Norges fremste aktører innen leder- og organisasjonsutvikling. Samlingene vil i tillegg gi innblikk i ulike perspektiver på ledelse gjennom presentasjoner fra lokale bedrifter i Tromsøregionen.

Hvem passer lederforumet for?

Forumet passer for linje- mellom- og toppledere i Tromsøregionen som har et ønske om faglig påfyll, utvikle sin lederrolle og knytte kontakter. Forumet er relevant for ledere på tvers av bransjer og uavhengig av organisasjonens størrelse.

Påmelding og pris

Kr 3000 + mva pr deltaker.

For påmelding, TRYKK HER

Program 2017

8. jun kl 11:30-15:30, Clarion Hotel The Edge

Den nødvendige samtalen

v/ Organisasjonspsykologene Skare

Bedriftspresentasjon

Sparebank 1 Nord-Norge v/Turid Aspenes

HR-sjef Turid Aspenes deler sine erfaringer rundt lederskap i en tid som har vært preget av omorganiseringer og harde prioriteringer.

Workshop/gruppearbeid

Hvordan skape et godt utgangspunkt og et trygt miljø for å gjennomføre nødvendige samtaler?

Sommerfeiring etter samlingen

 

14. sep kl 11:30-15:30, Siva Innovasjonssenter

Tid(en) til å lede

v/ Nordnorsk Lederutvikling

Bedriftspresentasjon

Workshop/gruppearbeid

 

21. nov kl 11:30-15:30, Siva Innovasjonssenter

Kultur spiser strategi

v/ Nordnorsk Lederutvikling

Bedriftspresentasjon

Workshop/gruppearbeid