AVLYST. Maratonkurs: LEAN SIX SIGMA

5apr
Torsdag, 5 april, 2018 - 08:00 til 21:00

Femte april arrangerer Lean Communications i samarbeid med Næringsforeningen et maratonkurs i Lean Six Sigma - Gult belte.

Gjennom dette kurset lærer du hvordan du kan jobbe med forbedringer i egen organisasjon og hvordan du kan identifisere og fjerne tidstyver. Kurset er det samme som to dagers Lean SixSigma gult belte, men er et alternativ for de som ønsker å kun bruke en dag på å bli sertifisert.

Du får innføring i Lean-filosofien og grunnleggende opplæring i de mest brukte Lean-verktøyene. Kurset er praktisk anlagt slik at det blir flere øvelser som blant annet Lean-spill. Lean-spill er en morsom og effektiv måte å forstå både verktøyene og effekten av Lean på.Gjennom dette kurset får du en flott kickstart til å skape en forbedringskultur i din bedrift.

Verdi:

Etter endt kurs vil du kunne:

  • Ha ansvar for å gjennomføre mindre prosessforbedringer
  • Delta som teammedlem for å løse problemer etter Lean-tankemåten
  • Delta som fagekspert i forbedringsprosjekter
  •  

Hvorfor er Gult belte kurs viktig for deg?

Lean SixSigma er verdens mest brukte forbedringsmetodikk og med gult belte vil man være godt rustet til å gjøre forbedringer i egen bedrift. Vi ser også at dette er en kompetanse som er etterspurt i flere og flere stillinger på dagens arbeidsmarked.

Klikk her for program og påmelding

 

Info

Varighet: 1 dager (13 timer)

Dato: 5. april

Pris: 9 200,-per person (10% rabatt for medlemmer av Næringsforeningen i Tromsø)

Kursmateriell: Kompendium som det kan noteres i direkte

Sertifisering: Kurset avsluttes med en 30-minutters eksamen. Ved bestått eksamen tildeles kursdeltakeren den internasjonale sertifiseringen Lean Six Sigma Gult Belte. Våre kursholdere er erfarne linjeledere som jobber operativt i prosjekter, og som bruker all sin erfaring fra disse prosjektene inn mot kurset.

Målgruppe: Dette kurset krever ingen forkunnskaper og er for ledere og medarbeidere som trenger et beslutningsgrunnlag om å implementere Lean.